Teľacie Marengo
- Celkový čas 42 min
- 20 min
Príprava - 22 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
2 os.
300 g Teľacie pliecko nakrájané na cca 30 g kúsky
0.5 Na jemno nakrájaná cibuľa
200 g Rajčinové pyré
1 Mrkvy nakrájané na 2 cm hranolčeky
1 Na štvrtiny nakrájaná okrúhlica
100 g Pečiarka
70 ml Biele víno
50 ml Teľací vývar
1 pl Petržlenová vňať
Soľ, korenie
Olej
Príprava
Krok 1 /9
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /9
Ošúpeme a na jemno nasekáme cibuľu.
Krok 3 /9
Ošúpeme na na 2 cm kocky nakrájame mrkvu.
Krok 4 /9
Umyjeme a nasekáme petržlenovú vňať.
Krok 5 /9
Do hrnca nalejeme olej.
Krok 6 /9
Na pár minút opečieme kúsky mäsa. Vyberieme. Nahradíme cibuľou. Pridáme biele víno a pomiešame.
Krok 7 /9
Pridáme zvyšné suroviny, okrem petržlenovej vňate. Ochutíme a zmiešame.
Krok 8 /9
Varenie pod tlakom.
Krok 9 /9
Ozdobíme petržlenovou vňaťou. Servírujeme.