Talianske bravčové ragú
- Celkový čas 35 min
- 15 min
Príprava - 20 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
4 strúč. Cesnak
2 pl olivový olej
700 g Bravčová panenka
1 Nakrájaná cibuľa
2 kocka Mrkva
1 kocka Zeler
500 g Paradajkový pretlak
2 pl Paradajkový pretlak
2 kocka Hovädzí bujón
4 pl Talianske korenie
Soľ, čierne korenie
Príprava
Krok 1 /6
Pripravte si ingrediencie. Cesnak nakrájajte nadrobno.
Krok 2 /6
Na panvicu nalejte olivový olej.
Krok 3 /6
Mäso opečte zo všetkých strán. Pridajte cibuľu a cesnak. Mäso opekajte 4 minúty.
Krok 4 /6
Potom pridajte ostatné prísady. Ochuťte.
Krok 5 /6
Tlakové varenie
Krok 6 /6
Podávajte so zemiakovou kašou.