Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Slaninový cheeseburger

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 10 min
  • Príprava
    10 min
  • Varenie
    0 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

4 os.

  • 4 ks Hovädzie burgery

  • 4 plát. slanina

  • 2 pl Francúzska horčica

  • 2 pl majonéza

  • 4 plát. čedar

  • 4 ks žemle

  • toppingy

Príprava

Krok 1 /3

Zapneme gril. Vyberieme Manuálny program alebo program Slanina (podľa modelov) a stlačíme OK. Keď je gril horúci, slaninu poukladáme na gril a zatvoríme ho. Stlačením tlačidla OK začneme proces varenia. Uvaríme podľa preferencie: „Stredne prepečené“ (oranžová 220 °C)) pre slaninové čipsy, ktoré sú ešte mierne mäkké, alebo „Chrumkavé“ (červená 250 °C) pre veľmi chrumkavé slaninové čipsy.

  • 4plát. slanina

Krok 2 /3

Opatrne utrieme grilovacie dosky kuchynskou utierkou. Potom vyberieme program Hamburger a stlačíme OK. Keď je gril horúci, burgery poukladáme na gril a zatvoríme ho. Uvaríme podľa preferencie: krvavé, stredne alebo dobre prepečené.

  • 4ks Hovädzie burgery

Krok 3 /3

Na každý burger dáme hneď plátok syra, kým sú ešte horúce. Zmiešame horčicu s majonézou a natrieme na polky burgerových žemlí, ozdobíme toppingami podľa výberu (cibuľové krúžky, listy hlávkového šalátu, rajčiny, nakladané uhorky atď.) a navrch dáme burger. Pridáme grilované plátky slaniny a nakoniec uzavrieme druhými polkami žemlí. Okamžite podávame.

  • 2pl Francúzska horčica
  • 2pl majonéza
  • 4plát. čedar
  • 4ks žemle
  • toppingy