Rybie krokety
- Celkový čas 36 min
- 30 min
Príprava - 6 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
6 os.
900 g Biele ryby nakrájané na jemno (alebo pomixované v kuchynskom robote)
60 g Strúhanka
60 g Maslo
Šťava z citróna
3 pl Umytý petržlen nasekaný na jemno
Soľ
Papier na pečenie v tvare kruhu do parného košíka
Príprava
Krok 1 /7
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /7
Petržlenovú vňať nakrájajte na jemno.
Krok 3 /7
Ryby premiešajte s petržlenovou vňaťou. Urobte dve krokety na osobu. Obaľte v strúhanke. Dochuťte.
Krok 4 /7
Roztopte maslo. Krokety opečte do hneda z oboch strán. Odložte ich nabok. Do nádoby dajte citrónovú šťavu.
Krok 5 /7
Omáčkou zo šťavy prelejte krokety. Uložte ich do vystlaného parného košíka. Vložte košík do nádoby spolu s 200 ml vody.
Krok 6 /7
Doba varenia: 6 minút
Krok 7 /7
Položte krokety na tanier. Pokvapkajte šťavou. Servírujte.