Ravioly so syrom Gorgonzola a orechmi
- Celkový čas 19 min
- 15 min
Príprava - 4 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
2 os.
12 Plnené ravioly (chladené)
100 g Umytá brokolica nakrájaná na malé kúsky
70 g Gorgonzola (alebo roquefort alebo iný modrý syr)
25 g Nasekaná údená šunka
50 g Ošúpaná šalotka nasekaná na jemno
125 g Hustá smotana
30 g Nasekané vlašské orechy
280 ml Zeleninový vývar (alebo voda)
1 pl Umytá a nasekaná trebuľka alebo petržlen
1 pl Olivový olej
Príprava
Krok 1 /6
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /6
Do nádoby nalejte olej.
Krok 3 /6
Šalotku usmažte do mäkka. Pridajte šunku, smotanu, gorgonzolu a sedminu vývaru. Premiešajte, potom odstavte.
Krok 4 /6
Nalejte zvyšok vývaru. Pridajte ravioly a brokolicu.
Krok 5 /6
Doba varenia: 4 minúty
Krok 6 /6
Sceďte. Pridajte omáčku, vlašské orechy a trebuľku.