Polievka Bo bun
- Celkový čas 20 min
- 5 min
Príprava - 15 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
6 os.
600 g Na jemno pokrájané hovädzie mäso
240 g Sklené ryžové rezance
6 Cibuľa
3 pl Sladká sójová omáčka
9 Listový šalát
200 g Čerstvé fazuľové výhonky
4.5 pl Nems omáčka
36 Čerstvé listy mäty
6 Jarné rolky
9 pl Slnečnicový olej
Príprava
Krok 1 /6
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /6
Na drobno nakrájame cibuľu.
Krok 3 /6
Hovädzie mäso namarinujeme v sójovej omáčke. Sklené rezance dáme na 4 minúty namáčať do teplej vody. Do hrnca nalejeme olej.
Krok 4 /6
Opečieme jarné závitky. Vyberieme. Opečieme cibuľu a hovädzie mäso. Vyberieme. Nalejeme 70 ml vody. Uvaríme sklené rezance.
Krok 5 /6
Pridáme hovädzie mäso a cibuľu.
Krok 6 /6
Podávame so šalátom, mätou, sójovými výhonkami a nakrájanými jarnými rolkami. Pridáme omáčku.