Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Pastiersky koláč

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 25 min
  • Príprava
    15 min
  • Varenie
    10 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

6 os.

  • 900 g Mleté hovädzie mäso

  • 1.5 Cibuľa nasekaná na jemno

  • 1.5 kg Zemiaky nakrájané na kocky

  • 3 pl Olej

  • 150 g Maslo

  • 240 ml Voda

  • Soľ, korenie, muškátový oriešok, zväzok byliniek

  • 3 strúč. Cesnak

  • Strúhaný syr Gruyère

  • Pekáč na pečenie v rúre

Príprava

Krok 1 /8

Pripravte si ingrediencie.

  • 900g Mleté hovädzie mäso
  • 1.5 Cibuľa nasekaná na jemno
  • 1.5kg Zemiaky nakrájané na kocky
  • 3pl Olej
  • 150g Maslo
  • 240ml Voda
  • Soľ, korenie, muškátový oriešok, zväzok byliniek
  • 3strúč. Cesnak
  • Strúhaný syr Gruyère

Krok 2 /8

Nakrájajte cibuľu na jemno.

  • 1.5 Cibuľa nasekaná na jemno

Krok 3 /8

Zemiaky nakrájajte na kocky.

  • 1.5kg Zemiaky nakrájané na kocky

Krok 4 /8

Do nádoby nalejte olej, potom pridajte cibuľu.

  • 1.5 Cibuľa nasekaná na jemno
  • 3pl Olej

Krok 5 /8

Cibuľu opečte do hneda. Pridajte hovädzie mäso a za stáleho miešania varte. Dochuťte. Preložte do pekáča.

  • 900g Mleté hovädzie mäso
  • Soľ, korenie, muškátový oriešok, zväzok byliniek

Krok 6 /8

Do nádoby dajte zemiaky, maslo, cesnak, zväzok byliniek a vodu. Ochuťte soľou, korením a muškátovým orieškom.

  • 1.5kg Zemiaky nakrájané na kocky
  • 150g Maslo
  • 240ml Voda
  • Soľ, korenie, muškátový oriešok, zväzok byliniek
  • 3strúč. Cesnak

Krok 7 /8

Doba varenia: 10 minút

Krok 8 /8

Pučidlom na zemiaky zmes roztlačte. Naložte na mäso. Posypte syrom Gruyère. Pečte v rúre do zlata.

  • Strúhaný syr Gruyère

Podobné recepty

Tefal
Tefal
55 min

*Shepherd’s pie

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
*Shepherd’s pie
Tefal
Tefal
31 min

Vegetable Shepherd’s Pie

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Vegetable Shepherd’s Pie