Pastiersky koláč
- Celkový čas 25 min
- 15 min
Príprava - 10 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
6 os.
900 g Mleté hovädzie mäso
1.5 Cibuľa nasekaná na jemno
1.5 kg Zemiaky nakrájané na kocky
3 pl Olej
150 g Maslo
240 ml Voda
Soľ, korenie, muškátový oriešok, zväzok byliniek
3 strúč. Cesnak
Strúhaný syr Gruyère
Pekáč na pečenie v rúre
Príprava
Krok 1 /8
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /8
Nakrájajte cibuľu na jemno.
Krok 3 /8
Zemiaky nakrájajte na kocky.
Krok 4 /8
Do nádoby nalejte olej, potom pridajte cibuľu.
Krok 5 /8
Cibuľu opečte do hneda. Pridajte hovädzie mäso a za stáleho miešania varte. Dochuťte. Preložte do pekáča.
Krok 6 /8
Do nádoby dajte zemiaky, maslo, cesnak, zväzok byliniek a vodu. Ochuťte soľou, korením a muškátovým orieškom.
Krok 7 /8
Doba varenia: 10 minút
Krok 8 /8
Pučidlom na zemiaky zmes roztlačte. Naložte na mäso. Posypte syrom Gruyère. Pečte v rúre do zlata.