Panna cotta s tymiánom a grepom
- Celkový čas 10 min
- 10 min
Príprava - 0 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
6 os.
3 Plátky želatíny (2 g) zmäkčené v studenej vode
12 cl Mlieko
48 cl Plnotučná smotana (30% tuku)
60 g Cukor
3 Umyté lístky tymiánu
1.5 Grapefruity, vykôstkované a nakrájané na kocky
Príprava
Krok 1 /6
Preložte do pekných servírovacích misiek. Vychlaďte v chladničke po dobu 12 hodín. Podávajte ozdobené kúsky grapefruitu.
Krok 2 /6
*Soak the gelatin in cold water.
Krok 3 /6
*Cut the grapefruit supremes in cubes.
Krok 4 /6
*Pour the milk, cream, sugar, thyme and drained gelatin in the pan.
Krok 5 /6
Do hrnca nalejte mlieko, smotanu, cukor, tymián a scedenú želatínu.
Krok 6 /6
Premiešajte a priveďte do varu.