Maďarský guláš
- Celkový čas 45 min
- 10 min
Príprava - 35 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
6 os.
3 pl Olivový olej
1250 g Na kocky nakrájaný okrúhly hovädzí steak
3 pl Mletá paprika
2 pl Mletá rasca
2 čl Semiačka rasce
1.5 Nakrájaná červená paprika bez semiačok
3 Nakrájaná cibuľa
500 ml Hovädzí vývar
Soľ, korenie
Príprava
Krok 1 /5
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /5
Do misy nalejeme olej a hovädzie mäso na 10 minút opečieme. Pridáme zvyšné suroviny, okrem vývaru. Opekáme 3 minúty.
Krok 3 /5
Pridáme vývar a dobre premiešame tak, aby sa všetky suroviny zmiešali.
Krok 4 /5
Varenie pod tlakom.
Krok 5 /5
Podľa chuti dochutíme soľou a korením. Môžeme podávať a pochutnať si!