Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Lasagnová polievka

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 25 min
  • Príprava
    2 min
  • Varenie
    23 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

6 os.

  • 2 ks Cibuľa

  • 2 strúč. Cesnak

  • Olej

  • 500 g Mleté mäso (hovädzie mäso alebo zmes)

  • 200 ml Smotana na varenie

  • 140 g Paradajkový pretlak

  • 800 ml Drvené paradajky

  • 800 ml Vývar

  • 8 plát. Plátky lasagní

  • 100 g Parmezán

  • Čierne korenie

  • Soľ

  • Oregano

  • Muškátový orech

Príprava

Krok 1 /7

Pripravte si ingrediencie.

Krok 2 /7

Cibuľu nakrájajte na kocky, cesnak ošúpte.

  • 2ks Cibuľa
  • 2strúč. Cesnak

Krok 3 /7

Cibuľu osmažte na oleji dozlatista, pridajte cesnak a orestujte.

  • 2ks Cibuľa
  • 2strúč. Cesnak

Krok 4 /7

Do hrnca pridajte mäso, roztlačte ho a za občasného miešania orestujte.

  • 500g Mleté mäso (hovädzie mäso alebo zmes)

Krok 5 /7

Mäso osoľte, podľa chuti okoreňte, pridajte lyžicu oregana a lyžičku muškátového orieška. Premiešajte a krátko orestujte.

  • Čierne korenie
  • Soľ
  • Oregano
  • Muškátový orech

Krok 6 /7

Do hrnca pridajte pyré, premiešajte, prilejte drvené paradajky a vodu. Krátko povarte.

  • 140g Paradajkový pretlak
  • 800ml Drvené paradajky
  • 800ml Vývar

Krok 7 /7

Pridajte cestoviny nalámané na väčšie kúsky a smotanu a za občasného miešania varte, kým cestoviny nezmäknú.

  • 200ml Smotana na varenie
  • 8plát. Plátky lasagní