Lasagnová polievka
- Celkový čas 25 min
- 2 min
Príprava - 23 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
6 os.
2 ks Cibuľa
2 strúč. Cesnak
Olej
500 g Mleté mäso (hovädzie mäso alebo zmes)
200 ml Smotana na varenie
140 g Paradajkový pretlak
800 ml Drvené paradajky
800 ml Vývar
8 plát. Plátky lasagní
100 g Parmezán
Čierne korenie
Soľ
Oregano
Muškátový orech
Príprava
Krok 1 /7
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /7
Cibuľu nakrájajte na kocky, cesnak ošúpte.
Krok 3 /7
Cibuľu osmažte na oleji dozlatista, pridajte cesnak a orestujte.
Krok 4 /7
Do hrnca pridajte mäso, roztlačte ho a za občasného miešania orestujte.
Krok 5 /7
Mäso osoľte, podľa chuti okoreňte, pridajte lyžicu oregana a lyžičku muškátového orieška. Premiešajte a krátko orestujte.
Krok 6 /7
Do hrnca pridajte pyré, premiešajte, prilejte drvené paradajky a vodu. Krátko povarte.
Krok 7 /7
Pridajte cestoviny nalámané na väčšie kúsky a smotanu a za občasného miešania varte, kým cestoviny nezmäknú.