Jablkovo-čedarové plnené klobásy
- Celkový čas 25 min
- 15 min
Príprava - 10 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
0.75 hrn. hrubá domáca strúhanka
0.5 hrn. nasekaný jablkový koláč
2 ks mladé cibule, najemno nasekané
1 pl Dijonská alebo medová horčica (pribl.)
1 pl barbecue omáčka s javorovou príchuťou
4 ks bratwurst klobásy
0.75 hrn. strúhaný syr čedar
Príprava
Krok 1 /3
Premiešame strúhanku s jablkom, mladou cibuľou, horčicou a barbecue omáčkou až do riadneho zapracovania. Nakrojíme klobásy pozdĺžne tak, aby ležali rovno a boli otvorené ako kniha. Rovnomerne rozložíme strúhankovú zmes medzi klobásy.
Krok 2 /3
Ak nie je Optigrill pripojený: – Zapneme gril – Na grile vyberieme program Údenina a stlačíme OK Ak je Optigrill pripojený: – Prispôsobte predvoľby varenia kliknutím na odkaz v dolnej časti tohto kroku a stlačte OK na grile Optigrill. Potom pokračujeme v recepte: Varné dosky poriadne vymastíme kuchynským olejom v spreji. Keď prestane blikať fialová/biela kontrolka, klobásy poukladáme na gril a zatvoríme poklop. Varíme dovtedy, kým sa kontrolka nezmení na červenú (dobre prepečené).
Krok 3 /3
Opatrne vyberieme klobásy z grilu a posypeme syrom. Podávame s horčicou naviac.