Grilovaný ananás po brazílsky
- Celkový čas 15 min
- 15 min
Príprava - 0 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (2)
Suroviny
4 os.
1 Ananás
3 pl Hnedý cukor
2 čl Škorica
Príprava
Krok 1 /4
Ostrým nožom odrežte konce ananásu. Ananás položte vertikálne na dosku a potom nožom odstráňte šupku zhora nadol, pričom postupujte pozdĺž dužiny a šupky. Odstráňte oká, ktoré sú pre chuť nepríjemné.
Krok 2 /4
Vo veľkej miske zmiešajte cukor a škoricu. Pridajte štvrtky ananásu a premiešajte ich s cukrom a škoricou. Odložte bokom.
Krok 3 /4
Zapnite OptiGrill. Vyberte program "Pepper" (Paprika) a stlačte tlačidlo OK. Hneď po dokončení predhrievania položte štvrtky ananásu na gril a zatvorte ho. Pečte, kým sa nerozsvieti oranžová kontrolka.
Krok 4 /4
Upečené ananásové štvrtky položte na tanier a ihneď podávajte.