Gaštanový puding
- Celkový čas 40 min
- 20 min
Príprava - 20 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
2 os.
4 Cukrárske piškóty, rozlámané na 4 kusy
50 g Gaštanový krém
1 Vajcia
1 Žĺtky
30 cl Nízkotučná smotana
4 cl Mlieko
4 Glazované gaštany, drvené
Príslušenstvo
Forma na pečenie
Príprava
Krok 1 /7
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /7
Pokiaľ nemáte tortovú formu, vyložte parný košík papierom na pečenie.
Krok 3 /7
Do gaštanového krému pridajte vajcia, žĺtky, smotanu a mlieko. Namočte do zmesi piškóty. Do formy vložte gaštany a piškóty.
Krok 4 /7
Navrch nalejte zvyšok zmesi. Zakryte papierom na pečenie.
Krok 5 /7
Formu vložte do naparovacieho koša a potom do hrnca s 200 ml vody.
Krok 6 /7
Tlakové varenie.
Krok 7 /7
Uložte cez noc do chladničky. Podávajte s horúcou čokoládovou polevou.