Fazuľové struky s olivami
- Celkový čas 22 min
- 20 min
Príprava - 2 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
2 os.
350 g Umyté fazuľové struky
30 g Odkôstkované a nasekané čierne olivy
150 g Umytý baklažán nakrájaný na kocky
40 g Ošúpaná šalotka nasekaná na jemno
10 g Jemne solené maslo
50 ml Biele víno
1 pl Umytý a nasekaný čerstvý kôpor
0.5 Citrón
1 pl Olivový olej
Soľ, korenie
50 ml Voda
Príprava
Krok 1 /6
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /6
Do nádoby dajte maslo.
Krok 3 /6
Roztopte maslo. Pridajte šalotku a smažte. Pridajte víno, baklažány a olivy.
Krok 4 /6
Ochuťte soľou a korením. Pridajte fazuľové struky a 50 ml vody.
Krok 5 /6
Doba varenia: 2 minúty
Krok 6 /6
Servírujte teplé alebo studené, ozdobené kôprom, citrónom a olivovým olejom.