Chocolate crème brûlée
- Celkový čas 20 min
- 10 min
Príprava - 10 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
4 os.
60 g Čokoláda na varenie, 50 % kakaa
140 ml Smotana na varenie
120 ml Mlieko
4 Vaječné žĺtka
20 g Cukor
6 čl Hnedý cukor
Príslušenstvo
Balenie 6 pohárov 8 jars set
Príprava
Krok 1 /6
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /6
V miske zmiešame cukor a žĺtky. Čokoládu rozpustíme (na panvici alebo v mikrovlnnej rúre) a pridáme smotanu a mlieko.
Krok 3 /6
Zmiešame obe zmesi. Prípravok nalejeme do sklenených pohárov a uzavrieme.
Krok 4 /6
Do misy nalejeme 25 cl vody. Sklenené nádoby vložíme do misy.
Krok 5 /6
Varenie pod tlakom.
Krok 6 /6
Necháme vychladnúť na 12 hodín. Posypeme cukrom demerara a skaramelizujeme pomocou horáka.