Cesto na pizzu
- Celkový čas 2 h 30 min
- 15 min
Príprava - 15 min
Varenie - 2 h
Chladenie
Suroviny
6 os.
17.5 cl Voda
10 g Čerstvé pekárske droždie
290 g Hladká múka
2 cl Olivový olej
5 g Soľ
Príslušenstvo
Hák na cesto
Príprava
Krok 1 /5
V mise přístroja rozpustite droždie vo vode po dobu 10 minút.
Krok 2 /5
Do misy pridajte múku, olivový olej a soľ a stlačte "Štart".
Krok 3 /5
Z cesta vytvarujte guľu, prikryte ju utierkou a dajte na 2 hodiny odpočinúť do chladničky.
Krok 4 /5
Predohrejte rúru na 180 stupňov.
Krok 5 /5
Cesto rozvaľkajte a pridajte ingrediencie podľa vlastného výberu. Pizzu pečte pri 180 stupňoch 15 minút.