Cesnakové kurča
- Celkový čas 23 min
- 10 min
Príprava - 13 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
4 strúč. Strúčiky cesnaku
1 ks Stredne veľká červená cibuľa
500 g Filety z kuracích pŕs
Hladká múka
200 ml Smotana na varenie
1 pl Mletá paprika
150 g Parmezán
Olivový olej
Bazalka
Majorán
Rozmarín
Mleté čierne korenie
150 ml Vývar
Príprava
Krok 1 /8
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /8
Cibuľu nakrájajte nadrobno, mäso naložte do oleja s majoránom, bazalkou, rozmarínom a čiernym korením a nakrájajte ho na tenké plátky. Cesnak ošúpte.
Krok 3 /8
Stlačte START. Cibuľu smažte na oleji, kým nezíska zlatohnedú farbu. Stlačením tlačidla STOP ukončíte program.
Krok 4 /8
Mäso obaľte v hladkej múke. Stlačte tlačidlo START a pridajte ho k cibuli do hrnca. Mäso opečte zo všetkých strán, kým nezhnedne. Stlačením tlačidla STOP ukončíte program.
Krok 5 /8
Vyberte mäso. Stlačte tlačidlo START a na výpeku krátko orestujte rozdrvený cesnak. Stlačením tlačidla STOP ukončíte program.
Krok 6 /8
Do hrnca pridajte smotanu, vodu alebo vývar a sladkú papriku. Stlačte tlačidlo START a povarte. Stlačením tlačidla STOP ukončíte program.
Krok 7 /8
Stlačte START. Do hrnca pridajte kurča a poduste. Stlačením tlačidla STOP ukončíte program.
Krok 8 /8
Pridajte parmezán, premiešajte a podávajte. Podávajte napr. s orzom alebo pečeným zemiakom.