Casarecce s baklažánom a ančovičkami
- Celkový čas 23 min
- 15 min
Príprava - 8 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
320 g Cestoviny Casarecce
400 g Umytý baklažán nakrájaný na 2 cm kocky
Šťava z citróna
2 strúč. Ošúpaný a nasekaný strúčik cesnaku
2 pl Olivový olej
2 čl Mletá rasca
2 pl Umytý a nasekaný petržlen s vňaťou
20 Marinované ančovičky (alebo sardinky)
0.6 čl Cukor
530 ml Osolená voda
Príprava
Krok 1 /7
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /7
Baklažány umyte a nakrájajte na 2 cm kocky.
Krok 3 /7
Ošúpte a nakrájajte strúčiky cesnaku.
Krok 4 /7
Petržlen umyte a nakrájajte.
Krok 5 /7
Do nádoby postupne vkladajte: 150 g baklažánu, cestoviny, cesnak, cukor, olej, vodu a zvyšok baklažánu.
Krok 6 /7
Doba varenia: 8 min.
Krok 7 /7
Pridajte citrón, rascu a petržlen. Servírujte ozdobené ančovičkami.