Baklažán s quinoou
- Celkový čas 21 min
- 15 min
Príprava - 6 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
4 os.
350 g Grécky jogurt
2 pl Citrónová šťava
1 Nasekaná cibuľa
110 g Nahrubo nasekané šampiňóny
2 strúč. Nasekaný cesnak
2 pl Olivový olej
120 g Surová quinoa
80 g Nahrubo nasekané vlašské orechy
35 cl Zeleninový vývar
0.5 čl Mletá rasca
2 diel Malé baklažány, pozdĺžne rozpolené, so stopkami a ryhami
100 g Jadierka z granátového jablka
5 list Nasekané listy mäty
Soľ, korenie
Príslušenstvo
Mriežka 2v1
Príprava
Krok 1 /7
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /7
V malej miske zmiešame jogurt a citrón. Uložíme do chladničky.
Krok 3 /7
Na oleji osmažíme v nádobe na 3 minúty huby, cesnak a cibuľu.
Krok 4 /7
Pridáme quinou, vlašské orechy, vývar a rascu.
Krok 5 /7
Baklažány poukladáme na gril, na quinou.
Krok 6 /7
Varíme pod tlakom
Krok 7 /7
Necháme vychladnúť. Vyplníme baklažány quinoou. Pridáme jogurt, granátové jablko a mätu.