*Chicken fillets with bacon and vegetables with red pesto
- Celkový čas 1 h 25 min
- 25 min
Príprava - 1 h
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
6 os.
3 Kuracie prsia
Soľ, korenie
3 pl Fromage frais s bylinkami
12 tenký plátok Bravčový bôčik
1.5 kg Mrazená zeleninová zmes
Soľ, korenie
3 pl Olivový olej
6 pl Červené pesto
Príprava
Krok 1 /6
Kuracie prsia položíme na dosku na krájanie. Malým ostrým nožom ich rozrežeme na polovicu, aby sa vytvorila štrbina, a otvoríme ich do tvaru vrecka. Dochutíme soľou a korením.
Krok 2 /6
Navrch dáme smotanový syr. Kuracie prsia uzavrieme a obalíme 4 plátkami prešpikovanej slaniny. Odložíme nabok.
Krok 3 /6
V nádobe zeleninu zmiešame s olejom, červeným pestom a korením. Vložíme do misky. Začneme piecť.
Krok 4 /6
Po 10 minútach pečenia zeleninu premiešame a položíme na ňu kuracie prsia. Pokračujeme v pečení.
Krok 5 /6
10 minút pred koncom pečenia kuracie prsia otočíme, aby sa uvarili rovnomerne.
Krok 6 /6
Preložíme na tanier a ihneď podávame.