Polievka Udon s hubami
- Celkový čas 18 min
- 12 min
Príprava - 6 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
6 os.
3 pl Olej z opečeného sezamu
9 Zelená špargľa, olúpaná, nakrájaná na 4 kusy
9 Huby shiitake, prekrojené na polovicu
1.5 Hliva ustricová, nakrájaná na plátky
1.5 Hlávka kapusty bok choy, nakrájaná na 6 kusov
9 pl Slaná sójová omáčka
1.8 l Biely miso vývar
3 čl Nasekaný cesnak
4.5 čl Nastrúhaný čerstvý zázvor
300 g Čerstvé rezance udon
5 pl Nasekaný čerstvý koriander
Príprava
Krok 1 /6
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /6
Do nádoby nalejte polovicu oleja.
Krok 3 /6
Špargľu, huby a kapustu bok choy orestujte 2 minúty.
Krok 4 /6
Pridajte ostatné prísady okrem koriandra a udon rezancov.
Krok 5 /6
Tlakové varenie
Krok 6 /6
Pridajte rezance udon a udržujte ich 2 minúty teplé. Podávajte s koriandrom.